Yenilendik!!

Herkese merhaba!



Fakettiğiniz üzere blogumda köklü bir değişikliğe gittim. Uzun zamandır aklımda olan bir şeydi aslında; çünkü eski tasarımı bir türlü hoşuma gitmiyordu. Değiştirmek istediğim bir çok nokta vardı ve ben yine de (kod bilgim de olmadığı için) tatmin edici bir değişiklik yapamıyordum. En sonunda hazır temalardan; ordan burdan birsürü bloga girip tavsiyeler alıp bir şeyler bulup uygulamaya çalıştım kendimce. Elbette bu işe başladığım ilk nokta olarak Semih Keçecioğlu' na da teşekkür etmem gerekir :) Tasarımları, nasıl uygulayacağımı falan hep onun yazıları sayesinde keşfettim ve öğrendim :)

Aslında tam da dört dörtlük istediğim gibi olmadı elbette, ama eskisini bir hayli kurtardığını düşünüyorum :) Mesela ben yine de biraz renk falan katmak; bazı şeylerde ufak ufak değişiklikler de yapmak isterdim ama bunlar da sanırım zamanla öğrene öğrene olacak işler :) Ben yine vakit buldukça minik minik oynamaya, öğrendiğim yeni şeyleri eklemeye çalışacağım artık :)


Asıl konumuza gelirsek; önemli olan elbette ki siz değerli okuyucularımızın fikirleri :) Sizce bu yenilikler bütünü nasıl olmuş, hangi kısımlar eksik, neler değiştirilmeli ya da hangisi iyi olmuş böyle kalsın dersiniz çok çok merak ediyorum :) Bildiğiniz üzere yorumlar bir blogger' ın en sağlam dayanağı, en önemli motivasyon kaynağıdır. Bu nedenle yorumlarınız benim için çok çok değerli; lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın :)

Not: Aklımdayken eklemek istediğim bir nokta daha var; birazcık konu yelpazesini genişletmek istiyorum. Ama elbette her konuda belli bir yetkinliğim yok malesef. Ama genel olarak kitap yorumları dışında kendi karaladıklarıma dair de yeni kategoriler mi açsam; mesela kişisel gelişim rehberlik tarzında yazabilirim diye düşündüm, ama elbette ki amatörce olabilecek şeyler bunlar. Ya da çok fazla müzikle ilgili bir blog göremiyorum; müzik veya en azından kendi ilgi alanım olan piyanoyla ilgili bir içerik üretebilir miyim diye düşünüyorum. Tabi bu şekilde blogumun çok dışına çıkmış mı olurum emin değilim :\ Ayrıca kitaplarla ilgili olarak da sadece yorum yapmakla kalmayıp farklı içerikler üretmek etkinlikler düzenlemek istiyorum, ama kafamda kesin bir fikir henüz yok :\ Yani bu ve bunun gibi daha uzayıp giden fikirler denizi var zihnimde; aslında bu konuda da bir-iki fikrinizi almak çok isterim :) Kısacası yorumlarınızı dört gözle bekliyorum :) !!!!

Yorumlar

  1. Hadi bakalım hayırlısı olsun, güzel olmuş. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba kesif etkinliginden geliyorum blogunuzu takibe aldim bende beklerim sevgiler ☺

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Ben de en kısa zamanda uğruyorum :) Sevgilerle :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun.Benim de tadilat vardı iki gün önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo ne kadar da güzel denk gelmiş :) Hemen uğruyorum size :) Çok teşekkürler değerli yorumunuz için :) Sevgilerle :)

      Sil
  4. Değişim güzel olmuş eline sağlık. Kitap yorumların gayet başarılı. Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok sağolun :) Sevgilerle :)

      Sil
  5. Harikaaa bol paylaşımlı bol yorumlu nice güzel günlere sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah :) Çok teşekkürler bu güzel yorumunuz için :) Sevgilerimle :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş. Darısı başıma artık uzun zamandır aynı tasarımı kullanıyorum ve sıkıldım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) Evet, insan bir zaman sonra sıkılıyor; umarım siz de en kısa zamanda yeniliklere kavuşabilirsiniz :) Sevgilerle :)

      Sil
  7. Ben de Semihten yardım alıp çoğu şeyi öğrendim kısa zamanda talihsiz bir şekilde eski sablonuma dönmek zorunda kaldım o ayrı. Ben de müzikle uğraştığım için size önerim şu mesela piyano harika enstrüman ve iyiysen bence bir başlık altında çalışmalarını paylaşabilirsin hoş durur gibi mesela bloğuna girenler piyanonun o harika sesiyle hayata mola verirler biraz. Ben de böyle yapmayı düşünüyorum bundan ötürü böyle bir öneri sunmak istedim. Guzel bir tema ama kullanışlı tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, az önce gördüm ben de; Oysaki çok da beğenmiştim temanızı. Nasıl bir talihsizlik oldu? Gerçekten çok üzüldüm. Umarım tekrar istediğiniz gibi bir görünüme kavuşturabilirsiniz :) Ayrıca hemen söylemek istiyorum ki önerinize bayıldım! :) Aslında çok da iyi değilim ama yine de ufak ufak paylaşımlar yapabilirim diye düşünüyorum :) Hatta bunu edebiyatla birleştirebileceğim fikirler bile oluşmaya başladı kafamda :) Çok çok teşekkürler bu değerli yorumunuz ve fikirleriniz için :) En kısa zamanda çalışmalara başlayacağım :) Ayrıca sizin de müzikle ilgilendiğinizi öğrenmek beni çok mutlu etti; sizin de blogunuzda görmek isterim verdiğiniz önerilerden :) Tekrar teşekkür ediyorum, sevgilerle :):)

      Sil
  8. Tasarım güzel olmuş Şevval, keyifle kullan :) Yalnız Türkçeleşmemiş kısımlar gözüme battı, onun dışında çiçek gibi bir tema :) Ufak ufak değişiklikler gelir zamanla. Kitap tadında kişisel yazılarını da görmek isteriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh o ingilizce kısımlar benim de gözüme nasıl batıyor bir bilseniz :) Ama bilmiyorum ki düzeltmeyi :\ Yani yapabileceğimi düşündüğüm bir iki yol vardı ama yapamadım :) Bakalım, birazcık daha araştırmam öğrenmem gerekiyor; olmadı burda büyük harflerle bir HELP/SOS falan yazan bir başlık açabilirim :) Tabi bu işin şakası; artık bu işin ehli sevgili blogger arkadaşlarımızdan yardım isteyeceğim sanırım :) Bu arada temayı beğenmenize çok mutlu oldum :) Teşvik edici sözleri de aldığıma göre kişisel yazılara da başlayabilirim sanırım :) Çok teşekkür ediyorum tekrardan, sevgilerle :):)

      Sil
  9. 3 yıldır bu işteyim ve hala bilmediğim çok şey var. Şablon olayı çok zor bir iş, gece-gündüz çalıştığımı bilirim. Bu geliştirme olayı için sadece "zaman" gerekiyor. Çok şükür para bile kazanıyorum kendimce. Gerçekten "emek" her zaman karşılığını sana veriyor.

    Ha bir de kişisel yayın yazmalısın kesinlikle. Hem kendini hem de siteni geliştirmiş olursun. Konu dışına çıkmak seni farklı biri yapmaz. Siteni yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti. Paylaşım konusunda kendini düzene koyarsan mükemmel olur çünkü okuyucuların ne yapacağını bilmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorum ve tavsiyeleriniz için :)Umarım ben de kendimi geliştirmeye çalışacağım zamanla. Kişisel yazılar konusunda bu kadar destek görmek beni çok mutlu etti; umarım bu konuda da yazılarıma başlayacağım :) Ayrıca düzen konusunda çok haklısınız; bende olmayan en önemli şey sanırım :) Hepsini tek tek değerlendireceğim; çok teşekkürler :):) Sevgilerle :)

      Sil
  10. Tasarım iyi olmuş yenilik her zaman iyidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler; aynen yenilik her zaman en iyisi :) Sevgilerle :)

      Sil
  11. Yeni teman hayırlı olsun gayet sade ve güzel olmuş. Bende kod bilmediğim için hazır tema yaptım. Ama zamanla öğreniriz elbet :)
    Piyanoyu severim her ne kadar çalamasam da gerçekten etkileyici ;) Senin böyle bir yeteneğin varsa hiç boş durma hemen ayrı başlık altında bloguna koy bence :)
    Kişisel yazılarını da paylaşmanı isterim. Çünkü kelimelerle aran iyi ve insanlara umut verecek veya fark etmeseler bile hayatlarına etki edecek şeyler yazabilirsin. Ben okumayı çok isterim zaten o tarz konularda bilgilisin ve yazmalısın da! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için :) Piyano konusunda bir yeteneğim var mı bilmiyorum ama çok sevdiğim bir şey ona eminim :) Piyanoyla ilgili saolsun Emre Bektaş da güzel fikirler verdi ama varsa senin de fikirlerini almak isterim :) Hani sadece çaldığım bir parçayı video çekip koymaktansa bunu daha farklı nasıl içeriklerle zenginleştirebilirim mesela :) Kişisel yazılar konusunda çok cesaret verici yorumlar alıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor :) Bu değerli düşüncelerin için gerçekten teşekkürler; umarım dediğin gibi bir kişi bile olsa hayatlarına birşeyler katabileceğim yazılar yazabilirim :) Bakalım; çalışmalara başlıyorum :) Sevgilerimle :):)

      Sil
  12. Blogun önceki halini bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım ama şu anki teması hoş duruyor. Çeşitli konularda kendi yazılarını koyabilirsin bloga. Yazdıkça insanın farkındalığı artıyor diye düşünüyorum.

    (Bu arada 100. izleyiciniz oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) Gerçekten de haklısınız; yazmak gibi önemli bir eylemin tabi ki de insana beraberinde bir çok getirisi oluyor. Ne güzel ki 100. izleyicim olmuşsunuz çok teşekkür edrim :) Sevgilerle :)

      Sil
  13. Şevval öncelikle hayırlı olsun diyorum, biraz geç fark ettim açıkçası, kusura bakma. Güzel, modern bir görüntü olduğunu söyleyebilirim, şu haliyle oldukça sade ve bana kalırsa güzel, buna karşın ufak renklendirmeler ve ekler de koyarsın zaten zamanla. Konu yelpazesini genişletmen, özellikle yazılmayan konulara bir şeyler ortaya koyman bence hem senin adına hem de bizler için farklı ve güzel olacaktır. Bende kurcalayarak az çok çözebildim bir şeyleri, sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım her zaman, sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, asıl ben sizin blogunuza doğru dürüst uğrayamadığımı fark ettim kusura bakmayın :) Temamda ben de biraz renklendirme hayal etmiştim de bakalım, zamanla öğrenmeye çalışacağım :) Özellikle piyano konusunun üstüne düşmeye çalışıyorum; umarım güzel şeyler ortaya çıkarabilirim :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler; ilerleyen dönemlerde belki azıcık rahatsız edebilirim :) Yorumunuz için tekrar çok teşekkür ediyorum :) Sevgilerle :)

      Sil
  14. Yeni tasarımınız hayırlı uğurlu olsun inşallah.
    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim:) Eksiklerim var malesef, ama zamanla düzelecek inşallah :) Sevgilerle :):)

      Sil
  15. Merhaba,
    Bloğunuzu yeni keşfettim. Şu an yorumladığım yazı her ne kadar 4 senelik olsa da, yazmak istedim.
    Blogger şablonlarıyla ben de anlaşamıyorum. İnternetten indirdiğim şablonlarda ille kafama yatmayan bir yer çıktığı için blogspot'un kendi şablonlarına geri döndüm. Böyle idare ediyoruz şimdilik.
    Sitenizin adında "kitap" geçtiği için âcizane düşüncem; edebiyat sanatı dışına çıkmamanız. Bu sanat dahilinde çeşitli çalışmalar yapabilirsiniz. Ama yine de siz bilirsiniz.
    Blog yolculuğunuzda kolaylık ve başarı dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Ziyaretiniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki yazmışsınız, ben de geriye dönük kendimi ve blogumu gözlemleme şansı buldum böylelikle. Tabi zaman içerisinde blogger platformu da gelişti, yeni şablonlarla çok daha güzel şeyler çıkabileceğini düşünüyorum artık.
      Sanırım, sınırlarında gezinsem de dışına çıkmamışım edebiyatın bu zamana kadar, çok düşündüm, çok yazdım ama geri sildim, sanırım kendimi en ait hissettiğim alanda kalmak istedim hep.
      Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Yeni yazılarda görüşmek üzere,
      Sevgilerle,

      Sil

Yorum Gönder

Ne düşünüyorsun, benimle de paylaş :)

Popüler Yayınlar