Nerelerdeyim? :)

     Uzun bir aradan sonra herkese merhaba!

kitaptadinda.blogspot.com/ çekiliştenkazandıklarım

Biliyorum; ben nerelerdeydim, yaşıyor muydum, bıraktım mı, çok soru işaretleri oluştu kafanızda. Öncelikle yine bu kadar çok ara verdiğim ve blogumu aksattığım için çok üzgünüm. Ama bu seferlik çok haklı bir mazeretim olduğunu söylemek isterim. Genel olarak lisans başladı desem, ayrıca başlayan şey mimarlık eğitimi desem bence birçok şey çözümlenmiş oluyor :) Malesef bölümüm çok yoğun:\ Aslında bu zaten bildiğim bir şeydi fakat açıkçası daha ilk günden bu kadar baş döndürücü bir tempo beklemediğimi itiraf etmeliyim :) Dolayısıyla son hızda ilerleyen, çok yoğun bir programın yanı sıra her gün beni benden alan ödevlerle uğraşmaya neredeyse bu beş haftalık süreçte anca alışabildim :) E tabi ufak bir yan etki olarak da bloguma girmeye, hatta 'bi kapıdan bakıp çıkmaya' bile vaktim kalmamış oldu :) Şimdiyse yavaş yavaş tempoya uyum sağlamaya başladım denilebilir; yani bir düzene girmeye başlıyorum inşallah :)

  Tabi bu süreçte neler yaptığıma gelecek olursak; öncelikle artık daha fazla 'aynı anda okuduğum kitap' var :)  Bu tekniğe bayağı alıştığımı düşünüyorum artık :) Özellikle kütüphaneden aldığım kitaplarla okuduklarımın sayısını arttırabildim sanırım. Hasan Ali Toptaş, Edip Cansever, Haruki Murakami (kitaba başlama hikayem muhteşem, en kısa zamanda yorumunu gireceğim :)), Louis Stevenson, Benokız gibi farklı yazarlara ait kitapları okudum; bunların yorumlarını da vakit buldukça bir bir girmeye çalışacağım. Piyano konusunda daha önce bahsettiğim çalışmalara devam ediyorum, fakat bu çalışmalarım da aynı şekilde vakit bulamamaktan ötürü azaldı malesef. Yine de Aralık ayına planladığım bir yayın var bakalım, umarım yetişir ve umarım beğenirsiniz :)

  Yine geçtiğimiz haftalarda beni çok mutlu eden bir olay oldu ki ondan da bahsetmeliyim :) 'Ne Okudum Ne İzledim' blogunun sahibi Serhat Ocak bir çekiliş düzenlemişti; çekilişin şanslı ismi ben olmuşum :) Tam da hasta olduğum, çok yoğun ve hastalıktan da ötürü moralimin düşük olduğu zamanda ilaç gibi gelen bir haber olmuştu bu :) Ben de (elbette Murakami başta olmak üzere) bu güzel kitapları seçtim :) Kendisine bu güzel çekiliş ve hediyeler için tekrardan çok teşekkür ediyorum :):)

kitaptadinda.blogspot.com/ çekiliştenkazandıklarım

 Son olarak çok meşgulum dedim ama gezmekten de ödün vermediğimi belirtmeliyim sanırım :) Özellikle ilk birkaç hafta instagram 'da da gördüyseniz fark ettiğiniz üzere bol bol gezdim :) Mesela, daha İstanbul 'a geldiğim ilk hafta yazdan beri aklımda olan 'BabilMekan 'a koşa koşa gittim desem yalan olmaz. Bunun dışında piyano bulundurmasıyla beni büyüleyen Hümaliva da bir harikaydı :) Üsküdar Sahaf Fesivali 'ni de son anda yakaladım ve gezebildim. Aynı şekilde bu hafta içinde Taksim 'deki sahaf festivaline de en kısa zamanda uğramayı planlıyorum. Sonrasında vakit bulursam bu festivaller ve Babilmekan ile ilgili bir yazı da yayınlamayı düşünüyorum :)

  Kısacası bende yaşananlar ve yapılacaklar böyle :) Umarım sizler de iyisinizdir, güzel bir döneme başlamışsınızdır :) En kısa zamanda diğer yazılarda görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın :):):)

Yorumlar

  1. Şimdi önceliğin üniversite sadece burada önemli olan blogunu bırakmaman gerisi teferruat. :) Umarım güzel olur, eğitimini önemse. Birden fazla kitap işi iyi ben daha tek kitabı götüremiyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylemişsiniz, biraz da geçen yıl hazırlıkta fazla boş kalınca lisansa adapte olamadım sanırım :) Ama yine de elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışacağım elbette hem eğitimim hem de blogum ve diğer hobilerim adına :) Umarım güzel olur :)
      Birden fazla kitap konusunda da sanırım olayı çözmeye başladım :) Gerçi biten kitap sayısında çok ciddi bir ilerleme olmasa da aynı anda birçok kitabı götürüyorum resmen :) Bence işin sırrı kütüphanelerde, bunu da ayrıca anlatayım lazım bir yazımda :):) Çok teşekkür ediyorum yorum için, sevgilerle :):)

      Sil
    2. Bence sen onu anlat hatta bana anlat tez yazarken ihtiyacım var. Başarıların bol olsun, okulunu eğitimini önemse, yaşam keşfini de bırakma.

      Sil
    3. Tamam anlatayım :) Ama hatırlatman lazım bir ara çünkü o kadar çok şeyi aynı anda düşünüp planlamaya çalışıyorum ki muhakkak bir şeyler geride kalıyor :):)
      O tez konusunda cidden çok çok kolaylıklar diliyorum :)
      Yaşam keşfi ise daima :):)
      Sevgilerle :)

      Sil
  2. O kadar yoğunluğun içinde nasıl kitap okuyorsun merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden onu bazen ben de merak ediyorum :) Ama o kadar da çok olmuyor ya yine de :) Sanırım sevdiği şeylere bir şekilde öncelik verebiliyor insan :) Yorum için çok teşekkürler, sevgilerle :):)

      Sil
    2. Cidden onu bazen ben de merak ediyorum :) Ama o kadar da çok olmuyor ya yine de :) Sanırım sevdiği şeylere bir şekilde öncelik verebiliyor insan :) Yorum için çok teşekkürler, sevgilerle :):)

      Sil
  3. Ben daha kalkıp çayımı tazeleyemiyorum senin yaptıklarına bak :) Valla helal olsun umarım güzel yerlere ulaşırsın :) Blog işini ciddiyete bağlarsan bu iş tamamdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa cidden bir süre sadece güldüm :):) Tabii çay da önemli konu :) Çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumun ve iyi dileklerin için :) İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alır, istediğimiz güzel yerlere ulaşabiliriz :) Bu arada çok vakit geçmiş ama az önce fark ettim resmen mimlediğini. En kısa zamanda yapacağım inşallah, Sevgilerle :)

      Sil
  4. Yoğun ama güzel zaman geçirmişsin gibi. :) Araya kitapları da katabilmen çok güzel. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir hayli yoğun ve öyle devam ediyor :) Ama yine de elimden geldiğince programlı kalmaya çalışıyorum :) Çok teşekkürler yorumunuz için, sevgilerle :):)

      Sil

Yorum Gönder

Ne düşünüyorsun, benimle de paylaş :)

Popüler Yayınlar